Thuis in financiële oplossingen

Workshop Ken uw Klant

Life-events hebben vrijwel altijd effect op de financiële woonsituatie van uw klant. Het verschilt per type klant hoe zij met deze gevolgen omgaan, welk financieel gedrag zij vertonen en welke behoeften zij hebben aan financieel advies. Welke life-events spelen er in uw regio? Hoe kunt u daar (pro)-actief op in spelen en uw klanten optimaal adviseren over mogelijke gevolgen van life-events? Uw klant zal in u een gesprekspartner vinden die oog heeft voor zijn/haar behoeften en een gevoel van controle te bieden.

Na de workshop:

  • heeft u de laatste cijfers rond life-events in uw regio;
  • kunt u koppelingen maken tussen life-events en uw dienstverlening;
  • kunt u uw klant beter adviseren door in te spelen op evt. toekomstige ontwikkelingen;
  • heeft u met het BSR-model een praktische tool in handen om het financieel gedrag en de (advies)behoefte bij uw klant in te schatten. 

Voor wie
De training is bedoeld voor financieel adviseurs die actief willen inspelen op life-events en de persoonlijke drijfveren van hun klanten. Altijd met het doel een optimale dienstverlening te realiseren en de klanttevredenheid te verhogen. 

Vanwege de huidige markt volgen adviseurs de workshops liever in 2016. Daarom schuift de workshop Ken uw klant door naar 2016. Op de hoogte blijven wanneer u zich kunt aanmelden voor de workshop? Stuur een mail naar adviesenservice@blg.nl